Kep och Koh Tonsay

Vi har haft riktigt slappa dagar senaste veckan, vilket vi behövde! Vi åkte till Kep, en liten mysig stad vid havskusten. Känd för sina krabbor, vilket innebar att jag bara har ätit skaldjur i en veckas tid. Gott :-)
 
 
 
Vi gillade Kep riktigt mycket. Det var en lugn, mysig stad med nästan ingen trafik. Vi "lyxade" till det lite med boendet och det var nog det som gjorde vistelsen så bra. Vi bodde i "Q Bungalows", hade ett eget litet hus på berget med djungeln bakom oss. Huset låg i en lummig trädgård, det fanns en stor pool och framför allt, det var så himla lugnt och tyst och mycket trevlig personal. De gick och plockade färsk frukt i trädgården och gav till oss. Detta kostade runt 300 kr per natt för oss båda med frukost frukost. Helt klart värt det då vi spenderade den mesta tiden där. Stranden i Kep var inte den bästa, skräpig och grumligt vatten så därför badade vi mest i poolen. Det var verkligen ett så lugnt och fint ställe som vi behövde!
 
Vårat mysiga hus!
 
 
 Mysig trädgård utanför
 
 
 
Pool området
 
 
Nere vid crab market i Kep, burar som de fångar krabbor i
 
 
 
Kep beach
 
 
 
 
Vandring i Kep national park där vi bland annat såg apor =)
 
 Utsikt Kep national parl
 
 
 
 
 
En av dagarna åkte vi till Koh Tonsay, eller Rabbit Island som det också kallas. Vi stannade där en natt, i en mycket billig och enkel bungalow. Det finns inga vägar eller bilar på den här ön, och det var riktigt lugnt och skönt. Stranden var otroligt fin och det var långgrunt och klart vatten. Dock så råkade vi ganska otrevliga värdar som vi hyrde bungalowen av och det gjorde så att hela vistelsen inte blev så bra. De var inte hjälpsamma för fem öre och det var smutsigt, otvättade lakan och filtar, det mesta var trasigt i det huset vi bodde... men det dög för en natt. Tänk vad boendet kan betyda mycket och framför allt personalen, det var så vi nästan längtade hem till
 vårt hus i Kep ett tag =) Förutom det hade vi en väldigt avslappnad och skön vistelse på Koh Tonsay.
 
 
 
 
Vår bungalow
 
Enkelt boende
 
 
 
Grillade krabbor!
 
 
 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0