Tankar åt alla håll

Väldigt dålig uppdatering här känner jag. Vi kan säga att jag är upptagen med att dejta mig själv. Ger mig själv mer tid, nu när den finns. Till mig. Och gitarren.

Just nu har vi inte alls så mycket i skolan. Det ger en tid till att tänka, och ofta så tänker man alldeles för mycket.
Funderar mycket just nu på vad jag vill göra sen när jag är klar och har fått min licens. Var jag ska jobba och så. Tankarna just nu drar mig åt alla håll - usa (de tjänar sjukt bra där!), england, norge, australien, läkare utan gränser... Känner att det skulle vara skönt med lite semester, komma bort några dagar just nu. Det är kanske därför alla tankar drar utomlands.
Men var jag än hamnar lär jag ändå jobba ett tag här hemma i Sverige, då de flesta jobb kräver att man arbetat ett tag innan. Men jag är ju ung. Och jag har all tid i världen.

Idag har jag och vickan kommit igång med läkemdedelsräkningen, och det känns skönt! Lite knepigt är bara att tentan är samma vecka som vi har praktik. Jag har inte fått reda på mitt schema än, så hoppas att jag inte är ute i praktik då! Vore skönt att ha fått den gjord, även om jag inte klarar den.


Fredag den 13:e...

... är inte alls en så dålig dag. Seminarieredovisningen idag gick kanon. Läraren berömde oss för våran braiga gruppdynamik, kul att det märks. Då är det verkligen så, och inte bara vi som intalar oss det :)

Sen fick jag besked om att jag har fått sommarjobb. Gött. Då slipper man gå omkring och oroa sig över det!

Och för ett tag sen ringde munken från Värmdö tempel till mig och lyckönskade mig. Det är inte alla dagar det händer. Blir så varm i hela hjärtat. Han säger så bra saker. Och det är lite coolt faktiskt, att den enda och högsta munken i norden ringer till mig. Önskar mig lycka till i livet, och säger bra saker om mig. Sen bjöd han in mig till deras vattenfestival nästa månad, songkran. Ska nog försöka slita mig och ta mig dit, det vore underbart. 
Och nästa gång han åker till norge svänger han in till mig i Karlstad för att säge hej och lycka till.
Vilken fantastisk människa och glädjespridare. Det var längesen jag träffade honom nu.

Denna dag är inte så hemsk ändå. Och snart ska jag äta bakpotatis. Inte dåligt det heller :)

Körkortshysteri

En stor fet, blöt puss och ett stort grattis till min bästa vän Sara som från och med igår får köra lagligt på våra vägar! :D
Hon är säkert såhär asglad skulle jag tro!


Och mitt i all körkortshysteri måste jag ju göra öl-posen för slappsaris OCH - jag och mitt körkort firar ett år idag! Grattis till oss. Det ska jag och mitt körkort fira med mat och öl på arena ikväll :DRSS 2.0