Dags för uppdatering...

Ja, här hinner man inte hänga så mycket. Inte så konstigt, när man inte ens hinner laga mat när man är hemma mellan varven.
Att ha praktik och skriva arbeten samtidigt är inte en så rolig kombination. Man är alltid så himla trött när man kommer hem och måste då sätta sig med det där arbetet! Speciellt när man fortfarande är lite ovan att gå upp kl 5 på morgonen, är det riktigt jobbigt. Ska aldrig mer klaga på att börja kl 8 i skolan, det blir ju rena sovmorgonen för oss sen! Men nu har jag skrivit klart arbetet så nu kan jag slappna av lite =)

Det är i alla fall väldigt roligt på praktiken och jag trivs bra! Mycket intressanta fall och trevlig personal. Hjärnan går på högvarv varje pass, speciellt när det gäller att blanda läkemedel och så. Puh, det är ju liksom på riktigt nu - en riktig människa som ska få i sig det i kroppen. Det gäller att vara vaken och noga!
I helgen var jag hemma och det var skönt. Hur som helst, slänger in lite bilder från förr-förra helgen då vi hade lite fest och utgång. Nollningsbilder kanske kommer lite senare.


Full rulle

Har gjort klart min första praktikvecka, villket ska firas med fest! Börjar hos Vickan sen får vi se vad som händer...
Jag trivs så otroligt bra på min avdelning, och min handledare är störtskön. Bra början. :-) Veckan har varit intensiv, har gått upp vid 5 nästan varje dag. Har ju varit extra jobbigt också eftersom jag har tvingat mig själv att stanna uppe och se paradise hotel och äntligen är det slut. Igår var jag så trött så jag slocknade vid 9, utan att missa något ph ;).
På praktiken har jag fått sticka en del, mest injektioner men också venprov och idag har jag satt en maaassssa EKG, roligt.
Nu ska jag äta och sen göra mig i ordning...

Hejs!

Here we go

Första dagen på MAVA avverkad, och jag trivs! Det händer mycket där och är fartfyllt i princip hela tiden.
Och efter alla möten (på bara en dag) inser man vilken trygg värld man har växt upp i...
RSS 2.0