Volcano boarding

I tisdags begav vi oss iväg till vulkanen Cerro Negro, cirka 1 timme utanför León. Dess främsta attraktion är volcano boarding, en sport som utvecklades för några år sedan.
Det är lika galet som det låter: du klättrar upp för vulkanen med en träbräda (tar ca 1 timme) för att sedan åka ner för vulkanen på brädan (det tar ca 5 min). Det gick galet fort och jag fick en del skrapsår efter detta. Men helt klart en upplevelse.3 länder på en dag... igen!

Igår var det dags att förflytta sig igen. Bussen som skulle gå kl 09 på morgonen åkte inte förrän kl 11 (ingen idé att stressa i den här kontinenten!). Hela resan tog ca 9 timmar och vi passerade två landsgränser. El Salvador - Honduras - Nicaragua. Resan gick otroligt smidigt, aircondition, helt ok bekväma säten, och allt var otroligt organiserat (!) vid landsgränserna. Vi kom fram ganska sent till León i Nicaragua och checkade in på bigfoot hostel.

Jag hade sällskap av en kanadensare, Keith, som bodde i samma rum som mig i El Tunco, så det var trevligt med lite sällskap!


Vid gränsen till Honduras och de kollar alla pass och frågar ut oss..Vid gränsen till Honduras

I Honduras!På bigfoot hostel
Nytt land, ny öl. Måste självklart testa det lokala alternativet på varje ställe! :)


RSS 2.0