Sommarväder

Mm, det är riktigt fint väder idag. Härligt!
Hemtentan är inlämnad så det finns inte sådär jättemycket att göra heller. Nu blir det nog såhär slappt ända fram till terminslut.

Våra portdörrar här nere har börjat krångla en massa. Lite jobbigt. Det går inte att komma in från baksidan utifrån med nyckeln. Det går helt enkelt inte att vrida om nyckeln.
Häromdan när jag kom hem och skulle gå in på framsidan står det ett hop av människor där.
Någon har fastnat med sin nyckel i den dörren (igen) så vi kommer inte in alls! inte in till posten eller upp till lägenheten.
Så där står vi och alla suckar och surar. Och på dörren har någon (antagligen ägaren av nyckeln) satt upp en lapp med den briljanta texten "Det är min nyckel som sitter i dörren". Haha.
Det slutar med att någon kommer inifrån och öppnar dörren ut till baksidan så vi får gå runt och in.
Nu är låset på framsidan utbytt men jag är fortfarande lika rädd varje gång att nyckeln ska fastna varje gång jag öppnar porten...

Snart ska jag iväg och träna, sen ska vi gå till studentpuben vid skolan för ett premiärbesök. De bjuder ju på gratis mat ikväll!
Sen är det dags för klassfest!

Glad påsk!

Några dagar av påsken spenderades hemma i Saxdalen med hela familjen samlad. Det var trevligt, och det var längesen hela familjen var samlad och hade så kul tillsammans!
Det blev hemfärd till Karlstad på påskaftons morgon. Dels för att jag var bjuden på middag i karlstad denna kväll, och dels för att värmlandståg vägrar köra sina tåg på söndagar till karlstad (har formulerat ett argt mail till dem om detta! men inget svar har man fått, hmm). Annars hade jag nog stannat kvar hemma ett några dar till för att hinna umgås med lite folk.

Kom hem på lördagen och passade på att njuta av solen innan jag begav mig på släktkalas hos Gunnel och Reinert. Det var över förväntan! De öste på med mycket mat, lite för mycket vin och whisky, och så fick jag träffa flera nyfunna (för mig) släktingar. Det var skoj, har ju ingen koll på släkten på pappas sida. Och den är tydligen större än jag trodde..!
Innan jag begav mig hem fick jag en vacker tavla av Reinert som han hade målat, blev så glad! Det var en ära att få den, han är ju aktiv konstnär nu för tiden.

Just nu sitter jag och njuter i solen på min älskade balkong, och barnen leker och tjoar på bakgården. Det är verkligen härligt. Det är verkligen vår! Älskar min balkong. Mmm..

Vår

Karlstad har haft sol nästan hela veckan, vilket uppskattas väldigt mycket. Jag har i alla fall hunnit med att äta glass, ha "picknick" ute med pizza och grillat. Allt ute i denna härliga vårsol!
Jag har även sett kungen och drottningen som gästade skolan i onsdags, och det har varit fullt liv på universitetet hela veckan. Det ger en bara mer energi och det går inte annat än att vara på bra humör!

För ett tag sen kom jag hem från "Balans", ett slags yogapass dom har på KAUIF. Det var jobbigt men otroligt lugnande, skönt och välgörande för hela kroppen och nu är jag totalt avslappnad. Skönt.

Igår var vi ute på vickans balkong i frödingshöjd och grillade, mycket trevligt var det! (snodde lite bilder frå vickan)

KÖTT FY FAN!


RSS 2.0