Highway 1

Jag förstår varför Highway 1 beskrivs som en av världens vackraste vägar. Det var ren njutning! Längs vägen kunde man stanna och se vilda sälar och andra djur.

Nu är vi i Carmel mellan Los Angeles och San Francisco och sover en natt. Imorgon åker vi vidare till San Francisco där vi är i hela 7 dagar. Ska bli skönt efter allt flängande :-)Venice beach och Hollywood

Igår gjorde vi inte många knop. Vi skjutsade Sofia till flygplatsen då hon skulle flyga till Nashville. Kvar blev jag, Sara och Fredrik så vi åt sushi och gick runt lite i butiker. Åkte sedan hem och tillbringade kvällen med ett glas vin och säkskapsspel, mycket trevligt!

Idag har vi gått runt på Venice beach och runtom där. På kvällen åkte vi till Hollywood för en "school night", konsertkväll på Bardot med flera olika artister. Rolig dag, och vi laddar nu för morgondagen då vi tar highway 1 mot San Francisco.
Santa Monica, Los Angeles

California! Färden hit gick bra, men det är en stor stad och galet mycket trafik.
Vi är nu hemma hos Sofia och Fredrik i deras fina gula hus, inte så långt från Santa Monica beach. Vi hann se solnedgången, en av de vackraste solnedgångar jag sett!RSS 2.0