Sista terminen...!

Nu är vi inne i slutspurten. Vi läser mycket roliga saker nu de första veckorna, så det börjar bra. Jag tror att denna termin kommer bli rolig.
I helgen var jag hemma i dalarna och spenderade en MYCKET trevlig kväll i borlänge hos Sara i lördags. Det behövde jag!

I övrigt så sitter jag nu och äter frukost (älskar lååånga frukoststunder!) och tycker att det är sjukt obehagligt att folk har blivit beskjutna utanför mitt hus två dagar i rad. Det verkar vara på gångvägen till skolan som man är i riskzonen för att få en kula i kroppen...

Nu kan man slappna av...

Nu är denna veckas prestationer över. De två senaste dagarna har vi tagit oss igenom ett respondentskap, ett gitarrframträdande och ett opponentskap med bra resultat. Vi (jag och vickan) är duktiga!

Det tar på krafterna ska jag säga, och jag känner mig helt slut nu. Imorgon ska jag gå på två seminarier och sen åka hem till dalarna och försöka samla nya krafter inför en ny termin och nollning. De närmaste veckorna är fullbokade både dag och kväll... men det blir nog skoj! :)

Nytt kapitel

Har varit hemma i nästan en vecka nu men det känns fortfarande kontstigt. Jag känner mig förvirrad och vet inte riktigt hur jag ska göra/bete mig. Vad äter man? Vad gör man? Hur levde jag mitt vanliga liv förut?
Till exempel, så har jag fortfarande inte fått in i min tidsberäkning när jag ska någonstans att det inte bara är att resa sig upp och gå ut. Nej, måste ju knö på sig skor, jacka, vantar, mössa mm...

Nu har det också hänt en del sen sist jag var hemma, men det är bara att ta nya tag och börja om. Nystart.
Imorgon ska vi få kritik på vår uppsats, och på torsdag ska vi opponera på några andra. Det känns lite nervöst, men jag vet inte riktigt vad jag har att vänta mig. Efter det är det förhoppningsvis slut med allt vad uppsatsarbete heter...!

Idag har jag upptäckt hur bra skype är. Det är fantastiskt att kunna prata med sina Koh Mak-vänner och se dem live. Fastän den ön känns som jordens ände. Saknar Thailand!RSS 2.0