sammanfattning, eller nåt...

2009 har gått fort. Det har hänt mycket men samtidigt ingenting känns det som.
Första dagen på året vaknade jag upp i Göteborg hemma hos Oscars syster efter roligt nyårsfirande som kanske inte slutade lika roligt som det var tänkt...
Under våren togs det inte så mycket bilder, eftersom jag inte hade en fungerande kamera. Synd. Men i alla fall, gör en liten sammanfattning med det som jag har bilder på =)


Vi stack en sväng till Branäs

 

 

Jag har för mig att det grillades ganska mycket. Eller?

 

 

Innan vi gick på sommarlov hade vi en drinkkväll som slutade...? Nej, det var inte så farligt som det ser ut =)

 

Sommaren i Karlstad bestod mest av jobb, men däremellan fick jag och Vickan roa oss på något vis.

Som att gå på Rix-fm festival..

 

och lukta på bävrar...

 

 

Förutom att den mesta tiden upptogs av jobb så togs den resterande upp av att brygga vin. Ah, alla dessa timmar med vintappning....

 

Måste nog ändå säga att årets höjdpunkt var Berlin!

 

Sen kom nollningen och allt som hörde det till..

 

Äh, nu orkar jag inte mer. Fortsättning följer. Kanske...

Nästa år blir nog bra. Man vet aldrig vad som händer liksom! Det jag vet händer är att jag ska bo i Torsby i 6 veckor. Ja, det blir väl en upplevelse i sig.. och en irlandsresa i Juni med kören. Vem vet mer vad som händer?

 

Årets sista dagar ska i alla fall tillbringas i Sälen. Imorgon hämtar Calle upp oss och vi beger oss mot Sälen, nyårsfirande och allt vad det innebär. Bilder kommer!

 

 

 


Redo för hemgång

Japp. Nu känns det verkligen att det är jullov. Har redan tappat tidsuppfattningen. Vad är det för dag ens? Måndag? Torsdag?
Nej, jag vet att det är fredag men jag får tänka efter flera gånger innan jag kommer på att det är fredag varje gång jag ska tänka vilken dag det är. Då har jag verkligen tagit jullov.
Nu har jag städat lägenheten, packat, sagt hejdå till Oscar som är på väg till sälen och ätit upp resten av min chokladkalender. Det går egentligen emot mina principer - men hey, jag kan inte ha hur mycket packning som helst! Kalendern tar så mycket mindre plats i min mage än i väskan.

Det där med att packa är svårt. Jag vet ju inte hur länge jag kommer stanna hemma. Och jag vet inte alls vad som händer dagarna efter julafton. Så det är nog bäst att packa för mycket än för lite. Det är jag i alla fall bra på.
Skulle vilja ha med mig min bräda hem men har insett att det är omöjligt att ta med den på tåget. Jag kan helt enkelt inte bära så mycket. För om brädan ska med måste även skorna, jackan mm också med. Det blir för mycket. Vid såna här tillfällen önskar man verkligen att man hade bil. Vad skönt det skulle vara att bara slänga i allt i bilen och åka, när man vill.

Jaja, nu är det bara att invänta tiden tills jag ska ge mig av. Om nån timme eller nåt. Hejs!

Det efterlängtade jullovet...

Är nästan här! Nu är tentan gjord och det kändes väldigt bra faktiskt. Men man ska väl inte ta ut glädjen i förskott kanske...
Har bara en introduktion om ett grupparbete imorgon, sen är det jullov på riktigt!
Åker hem antingen på fredag eller lördag, beror på när det finns tvättider lediga. Antar att det är ganska fullbokat i tvättstugan såhär innan jul. Ska även hinna städa lägenheten inna jag åker hemifrån. Och köpa julklappar.

Men gud vad skönt, som jag har längtat efter ikväll! Ska bara slappna av, och inte behöva tänka på nånting... och äta god mat och byta julklappar =D
Det är dags för halv-åtta-hos-mig hos Mathilda ikväll. Men innan dess blir det en tur in till stan =).
RSS 2.0