Bra dag!

- Jag har fått jobb på avd. 21, CSK. Gillar't - Karlstad är så fint på sommaren!
- Jag fick godkänt på senaste tentan i neurologi.
- Jag har fått klartecken om att jag får åka till Thailand på praktik i december
- ... vilket passar väldigt bra eftersom min bror gifter sig den 3 december i Thailand!
- Jag ska äta våfflor ikväll.

I övrigt går det bra i Torsby. Har en superbra huvudhandledare som jag har gått med. Nu ska jag börja gå med olika handledare, vi får se hur det går.
I början längtade jag tillbaka till mava men det börjar bli riktigt bra nu. Det är mycket nya saker på en kirurgavdelning. Annorlunda arbetssätt, andra diagnoser och en massa nya saker att se. Dagarna har ändå gått rätt fort.Victoria i vårat kök i Torsby.Vardagsrummet

Nystart

Mina 6 veckor på mava är över, precis när man kommit in i allt och det flyter på bra. Tråkigt. Fick i alla fall en fin bukett när jag slutade. (hade ingen vas så det fick duga med en flaska =)Nu är det Torsby som gäller. Jag och Vickan satte oss på bussen igår kväll, kom fram i Torsby i natt. Väl framme gick vi först och hämtade nyckeln på akuten, sen virrade vi runt i mörkret tills vi hittade vår lägenhet. Helt okej ställe faktiskt! Större än hemma, och badkar. Inte helt fel.
Idag hade vi endast introduktion på sjukhuset. Det kommer nog bli bra tror jag. Personalen verkar trevlig och det är en ganska stor blandning av olika sorters patienter, både medicin och kirurg.
Är hemma nu för att gå på kören ikväll, imorgon bär det av till torsby igen då jag jobbar kvällen och resten av veckan. Kommer hem på fredag.
Vi ses!

livet

Idag är en sån här bra dag. Lyckorusningar. En sån dag då allt är fint - vädret, staden, alla människor och till och med vårat annars risiga hus. Vadan detta? Jag vet inte. Är bara så himla glad.
Det går så himla bra på praktiken. Alla är så goa, och jag känner att jag inte bara lär mig massa saker utan även bidrar med något tillbaka.
Alla möten med människor varje dag är guld värt. Att man kan få så mycket tillbaka av jobbet. Människor, känslor.
Det känns så bra att det här känns helt rätt. Och jag är så nyfiken på framtiden. Vad ska hända, hur blir det? Jag vet inte men jag är glad och full av förväntningar.
Det här är livet, och det är bara början... :D
RSS 2.0