En lördag i röstens ljuva stämma...

Idag har vi haft körrep, heeeeela dagen lång! Jobbigt och kul på samma gång. För man blir ju lite trött efter 9 timmars körsång...
Började repa 9.00 idag. Hade två framträdanden i samband med nån examenshögtid. Höll på hela långa dagen till klockan 18.
En musiker från Chile var med och lyssnade, gav oss även en liten privat konsert =) Nano Stern, check it out. Riktigt duktig, och sjunger på spanska. Vackert.

Igår var jag och Oscar iväg och åt chinamat. sedan gick vi på bio, flickan som lekte med elden. Den var bra, men som alla andra säger - ettan var faktiskt bättre!
Ikväll blir det bara lugnt, har körrep imorgon med. Dock inte lika långt, men hela dagen går åt ändå. Synd bara att det är så fint väder dessa dagar. Känns inte lika kul då att stå inomhus och sjunga hela dagen.
Saknar lillebror!

Helg!

Känner att jag är väldigt duktig på att uppdatera denna blogg. Finns det ens nån som läser den liksom? Haha. Jaja.
Nollningen är över, vilket är otroooligt skönt! det blev riktigt roligt och lyckat. Men gud så mycket tid jag lagt ner på det. Ett heltidsjobb var det! Aldrig mer nollningsansvar!

Idag har jag gjort min sista praktikdag på Rosenbad. Har väl varit okej, inte världens roligaste kanske.Det känns skönt, och jag längtar tills skolan drar igång på riktigt. Så nu har jag äntligen helg! Och det är verkligen helg - jag behöver inte tänka på ett dyft i skolväg eftersom vi börjar ny kurs på måndag!
Helgen ska ägnas åt körrepetition inför nästa helgs konsert. Japp! Helt plötsligt har jag kastats in i körvärlden. Ganska mycket tid går åt men det är mycket roligt! Trevliga människor, fester, sittningar... och i vår ska vi förhoppningsvis åka till Irland och sjunga! :)Efter konserten nästa lördag blir det finsittning, ska bli görskoj (som dom säger här i värmland)!Var hemma i saxdalen i helgen för att fira lillebror, träffa familjen och framför allt - kolla in ödlorna som pappa har skaffat.
Här kommer lite bilder från helgen, något försenat eftersom farmor lyckades åka hem med min kamera. Men nu har den rest genom halva Sverige och är hos mig igen!

7-års kalas!

Nyaste tillskottet i familjen! En av två leopardgeckos.
Jag och farmor i bergslagsskogen! Utsiktspunkt i Ljungåsen.

Bröder!
RSS 2.0