"Monica is an indian name!"

Vi är fortfarande i Goa, men har nu förflyttat oss till anjuna från calangute. Anjuna är lite mindre och lite lugnare, och fler kossor på gatan som står i vägen för bilarna. Vi bodde de 2 sista nätterna i calangute i en hydda vid stranden och det var sand överallt hela tiden! I sängen, på kroppen, i örat, i väskan... Calangute var helt ok, många pratglada människor. Det är lite svårt att veta med indierna ibland om de skämtar eller inte. Lotta höll nästan på att gifta bort mig med en indier på stranden häromdagen eftersom han inte ville ingå ett tvingat äktenskap med en 13-åring.

Vi har lyckats få tag på tågbiljetter imorgon till Mumbai, så då ser vi fram emot en 9-timmars tågresa genom ett intressant landskap.Något vi har tröttnat lite på är att klungor med indier förföljer oss vart vi än går och ber om "just one photo mam, please..". Vi har poserat på ett antal indiska familjebilder redan och de är nästan obehagligt på ibland om att få ta bilder med oss.

Nu ska vi hitta oss lite god mat, maten här är så intressant och sååå god! En lassi efter maten har nästan blivit en självklarhet och vi klagar inte över det ;)
RSS 2.0