Konsten att beskriva livet så tråkigt att du vill dö

Nej, det tänkte jag inte göra men tyckte det var en rolig titel vi hittade i en bok... :P
Men man kan ju undra hur tråkigt ett sådant liv måste vara. Typ samma gamla visa varje dag hela livet. Inget som händer. Inget att se fram emot. Eller? Mest handlar det ju om inställning och hur mycket man tar för sig i livet. Att våga utmana sig själv. Utvecklas.

Jaja. dagarna nu går i rasande fart. Hinner inte med riktigt. Därför blir det inte så mycket skrivet i denna blogg för jag hinner inte fatta att det gått så många dagar sen sist. Ändå gör vi inget speciellt roligt. Som idag sitter vi och granskar artiklar. Inte så skoj. Men ändå, så ramlar dagarna iväg. Snart Thailand. Snart ska uppsatsen vara färdig och inlämnad. Puh.

Konserten i lördags gick i alla fall jättebra. Nu känns det tomt. Allt slit, och så vips - var det över. Numera har jag tid till ett lite mer vanligt liv. Äta mat, träna, läsa en bok, kolla på ett bra tvprogram...
Kauif har börjat med Poweryoga varje torsdag nu vilket gillas skarpt. Det kommer jag nog fortsätta att gå på.


Senare idag ska jag hämta en lite smidig filmkamera som jag har köpt:Den ser typ ut som en mobil men ger väldigt bra filmkvalitet, i HD-kvalitet också om man vill! Inte så dyr heller och den är smidig att ha med sig när man tex. är ute och reser. Ska försöka använda den väl i Thailand.


RSS 2.0